lördag 2 november 2013

Fort Lauderdale

Nu är vi framme i Fort Lauderdale. Det gick väldigt bra att köra ner, och hotellet ligger precis nere vid havet.
Jag vet inte om nätverket är för segt men det går i alla fall inte att ladda upp bilder. Försökte flera gånger igår.

Tyvärr var vädret inte alls fint igår så i stället för stranden som var plan A så åkte vi till Sawgrass Mills för lite shopping och Sixten lekte lite i deras lilla lekland. Vi hittade en del faktiskt, eller mest Martin och Sixten.. Men vi kommer nog dit fler gånger :-)
Vi lunchade där på Rainforest café, Sixten fick en fin hatt, och vi fick sitta precis bredvid elefanterna som trumpetade med jämna mellanrum...

Vi fick tips av en kille som jobbar på hotellet att åka till Coral Squares mall med Sixten i går kväll för att fira Halloween. Vi köpte en Spindelmannendräkt till Sixten på K-mart häromdagen så den fick han ha på sig.
Där var massor med utklädda barn (och vuxna!) och många affärer och restauranger delade ut "treats". Där fanns även lite roliga småkaruseller, bland annat ett tåg som Sixten åkte. Efter en helgdag på olika mall åkte vi tillbaka till hotellet och körde ett träningspass i hotellets gym, Martin med nya kläder och skor från topp till tå ;-)

I dag åkte vi ca 1.5 timme ner i södra Florida till det stora området Everglades där alligatorerna håller till. Vi åkte även airboat i träsket, häftigt!
På vägen tillbaka till Orlando åkte vi inom Wal Mart. Som ett enormt gigantiskt Ica Maxi. Där shoppade vi mycket skoj. Bland annat reade de ut alla Halloweensaker.

Vi var inte tillbaka på hotellet förrän klockan åtta och det var mörkt ute så vi avslutade dagen i hotellets pool och bubbelpool.

I morgon hoppas vi på sol och bad i havet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar