tisdag 25 november 2014

Måndagsrutiner

Måndag innebär en ny start på veckan och ledig lag för Sixten, Love och mig.
De senaste veckorna har vi direkt efter frukost åkt till biblioteket och gått på sagostund. Efteråt lånar vi böcker och sedan är det fika på caféet! 


Bild lånad från Görans Instagram från förra veckans fika efter sagostunden. 

Efter biblioteket blir det ofta någon form av veckohandling, idag var det Ica Maxi. Camilla och Alice skulle också dit och Sixten frågade om han fick åka med Camilla dit och det gick bra. Då ville Alice minsann åka med mig ut vilket hon givetvis också fick så vi bytte barn helt enkelt och åkte till Lödde!  

Jag trodde Love skulle vara jättetrött och somna på vägen ut eftersom han bara sovit ca 15-20 minuter under förmiddagen. Men när vi var på väg in i affären såg det ut såhär i vagnen: Inte så värst trött ;-)

Väl inne på Maxi lyckades Sixten först snylta till sig en korv av sin Moster och sedan ville han följa med henne och Alice hem och leka. Efter som Sixten och Alice är mer som syskon än kusiner är även fighterna och "gnabbet" mer på syskonnivå. Därför förmanade jag Sixten och sade att han fick vara snäll. Inget surande och inga dumma ord. "Nejdå, jag ska inte säga sånt som pappa brukar säga!" Svarar Sixten och syftar på svärorden som hoppar ur Martins mun ibland...
Så Sixten hängde med till Ljunggatan och jag och Love körde hem till Asagatan.
Får en blid av Camilla efter ett tag: 


Killen krattar alltså hellre löv än att vara hemma och mysa med mamma och lillebror!
Men när Love sovit en sväng var det i alla fall dags att promenera bort och hämta storebror. Och har man precis sovit är det typ pest och pina att ligga i vagnen, då ska man vara med uppe så man inte missar något..

Hem igen och dags att påbörja middagen inför Martins hemkomst. Så var ännu en måndag nästan slut! Dagarna tickar verkligen på hur fort som helst! 

1 kommentar:

  1. Mysiga måndagar! Nu på måndag kanske vi kan ses på eftermiddagen. :-)
    Fin Love! Känner igen hans outfit. :-)

    SvaraRadera