tisdag 5 augusti 2014

Fixarkillarna

När Martin kom hem från jobbet igår började han och Sixten att fixa och mecka. Ett köksskåp från ovanvåningen skulle ner och bli till skötbord i tvättstugan. Sixten hjälpte Martin att skruva och banka :-) 


Sixtens gamla skötbord var så trasigt att lådorna inte gick att öppna, så det åkte på tippen efter att det gjort sitt. Vi kollade först runt på olika lösningar av skötbord men kom sedan fram till att denna var ganska bra, och billig! 

Klart! 
Nu ska lite lådor inhandlas att ha i skåpet. Hyllan ovanför hade vi i hallen vid garaget innan så den kom också in. Den har hängt med ända sedan Stora Harrie då vi hade den i köket. Tittar man noga ser man att en liten lampa under hyllan också kom upp. 

När ångan ändå var uppe så togs spjälsängen också ner och sattes ihop.

 
Vi insåg häromdagen att vi nog kastade madrasskyddet, då bara själva madrasstoppningen är kvar. Men med tanke på hur mycket Sixten kräkte överallt när han var liten så har det med största sannolilkhet varit lite fläckigt även om han hade både "kisskydd" och lakan ovanpå. 

Detta var det enda som fanns kvar efter madrassen... 


Jag köpte ett vanligt lakan häromdagen som jag tänkte sy till ett madrasskydd av så det får bli dagens projekt. Sixten har en kompis här idag som han leker med så det är lika bra att passa på medan de leker så fint :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar